Onderdeel van:
De Bonte Hoeve Dag recreatie Niebert
Facebook Image
Sierraden en meer
Karper avondcompetitie 2021 Beek en Bron  (max 20 personen per avond)
(alleen voor abonnement houders)

Woensdag 12 mei – Woensdag  26 mei – Woensdag 9 juni – Woensdag 23 juni – Woensdag 7 juli – Woensdag  21 juli (vissen tot 21.00 uur.)


Op woensdag 12 mei gaan wij weer van start met de avondcompetitie. Inschrijven vanaf 16.45 uur en 17.30 starten met vissen tot 21.30 uur. Inleg 5 euro per avond of 25 euro in één keer. Om voor een prijs in aanmerking te komen moet je minimaal 4 wedstrijden hebben mee gevist. De weging zal gedaan worden door 2 personen, dus iedereen blijft op zijn stek om op te ruimen. Nietmeelopen. De uitslag wordt via de app bekend gemaakt. Loop niet naar elkaar toehoudt afstand om problemen te voorkomen.

Wedstrijdreglement Beek en Bron

·       Er mag met 1 hengel worden gevist. Wanneer er met een vaste hengel wordt gevist is elastiek in de top verplicht, er mag maximaal 15 meter ver worden gevist.
·       Gevlochten lijn is niet toegestaan, er mag  alleen gevist worden met nylon, dikte tot 0.25 mm.
·       Landingsnet en onthakingsmat zijn verplicht en dienen voor aanvang van het vissen volledig droog te zijn, dit om het verspreiden van ziektes tegen te gaan. Ook het leefnet.
·       Het is alleen toegestaan te vissen met een weerhaak loze haak, haak grote minimaal 12/maximaal 8.

·       Het gebruik van een leefnet is tijdens de wedstrijden toegestaan maximaal 20 kg per leefnet (liefst een fijnmazig karper net).
·       Gevangen steur telt voor 4 kg en dient direct weer terug gezet te worden
·       Gevangen karpers moeten met zorg behandeld worden en voorzichtig in het leefnet worden gelaten, eventueel gehaakte vis bij het eindsignaal mag nog geland worden en telt nog mee
·       Het is alleen toegestaan om met natuurlijk aas/voer te vissen, u mag maximaal 1000 gr voer tijdens de gehele wedstrijddag gebruiken.
·       Het voeren met honden- en/of kattenvoer is verboden.
·       Uw vis plek dient opgeruimd en schoon achtergelaten te worden, het is niet toegestaan om overgebleven aas/voer na afloop in het water te gooien.

De wedstrijdcommissie: Jurjen van der Wal    

Opgave van te voren is verplicht, meld je zo snel mogelijk aan via mail jurjenannemiek@home.nl  of bel 06-22611201 of via de app.