Onderdeel van:
De Bonte Hoeve Dag recreatie Niebert
Facebook Image
Sierraden en meer

EDDY,
Werd in 1946 geboren te Ede.
Toen ik 3 maanden oud was kwam ik met mijn familie naar Roden waar ik opgroeide op de Brink bij opa en oma. Daar opa werkzaam was als boswachter op het landgoed Mensinghe, is mijn liefde voor de natuur mij met de paplepel ingegoten, hetgeen terug te vinden is in mijn schilderijen.
In mijn jonge jaren heb ik altijd graag getekend en geschilderd en heb ik een cursus voor reclametekenen en illustreren gevolgd bij “The Famous Artists School”.  Tijdens mijn werkzame periode en daaraan gekoppelde studie, heb ik echter geen tijd meer gehad mij met mijn hobby bezig te houden.
Helaas werd enige jaren geleden bij mij de ziekte van Parkinson geconstateerd en dat leidde tot mijn gedachte; “Eens even zien wat ik nog kan”.
Succesvolle tentoonstellingen heb ik gehad in Duitsland in 2007 en 2010 en ook hebben mijn werken gehangen in de Winsinghhof te Roden. Tevens hangen wisselend schilderijen bij een dierenartspraktijk te Roden, natuurlijk van allerhande dieren.
Ik ben blij dat ik in de gelegenheid ben gesteld mijn schilderijen  bij Beek en Bron te mogen hangen. Er valt echter nog meer te zien.
Voor belangstelling bent u van harte welkom na afspraak.

Eddy Suurdsma
Duinakker 20
Roden
050 8509510
06 50442314